Omdat je het waard bent

Kleinkunstig

Omschrijving: Een groep leerlingen die moeten nakomen op school, worden de hele dag bezig gehouden met doen van rotklusjes. Er hangt een onaangename sfeer op school, de leerlingen krijgen nummers in plaats van namen, de wc’s moeten geboend worden en er ontstaan enkele ruzies tussen leerlingen en docenten. Behalve dat is er ook nog eens een nieuwe leerling waar niemand iets van begrijpt. De structuur van de voorstelling wordt deels bepaald door enkele leerlingen van uw school. Ze beginnen de dag met de voorbereiding van de voorstelling en eindigen de dag met de uitvoering van de voorstelling. Door deze manier van spelen krijgt de voorstelling een persoonlijk tintje, in de voorstelling zit informatie van de leerlingen verwerkt.
Doelstelling: Leerlingen leren om op het podium te staan voor een grote groep mensen. De aspecten eigenwaarde en identiteit staan tijdens de voorstelling centraal.
Bedrijfsnaam / instelling / persoon: Kleinkunstig
Onderwijsbevoegdheid: VO
Bedrijfsactiviteiten: Kleinkunstig is een aanbieder in workshops en voorstellingen voor het voortgezet onderwijs. Wij werken met een team van jonge mensen elke dag aan de realisatie van uw evenement. Met onze workshopdocenten willen wij deelnemers uitdagen om hun eigen creativiteit te gebruiken.Wij geloven dat jongeren een bron van creativiteit zijn. Wij willen dat jongeren bewust worden van hun eigen waarde en kwaliteiten door creatief bezig te zijn.
Adres: Esdoornstraat 3
Postcode: 8021 WB
Plaats: Zwolle
Telefoonnummer: 038-4549911
E-mail: anneke@kleinkunstig.nl
Website: http://www.kleinkunstig.nl

Leeftijdsgroep

  • VMBO leerjaar 1-2
  • HAVO leerjaar 1-2
  • VWO/Gymnasium leerjaar 1-2

Ruimte

Discipline

  • Theater
  • Muziek

Kosten

  • Voor meer info kunt u terecht op onze website; www.kleinkunstig.nl

Maximaal aantal leerlingen

  • 350 leerlingen (15 leerlingen spel, 15 leerlingen zang en 3 leerlingen techniek)

Tijdsinvestering

  • 3,5 uur workshops voor 33 leerlingen, 45 minuten voorstelling

Benodigde materialen


Terug naar het overzicht