Maak je dromen waar

Kleinkunstig

Omschrijving: Leerlingen dromen in hun puberteit vaak over het behalen van hun examen, werken of studeren en hebben ze hoop voor het tegenkomen van de liefde van hun leven. Al die vragen kunnen soms verwarrend zijn, maar geen nood: Jo weet raad! De leerzame, doch speelse voorstelling ‘Maak je dromen waar’ zit vol verassing en emotie, maar ook vol interactie. Leerlingen krijgen de kans om op het podium mee te helpen. De leerlingen worden met respect behandeld en zijn de ster van de dag. In de voorstelling wordt op een speelse wijze meegegeven over hoe de leerlingen hun dromen waarmaken, hoe de leerlingen dingen bereiken in hun leven en vooral: hoe u kartonnen torens bouwt.
Doelstelling: In de voorstelling wordt aan de leerlingen meegegeven hoe ze dromen waar kunnen maken. Wat ze wél en wat ze juist niet moeten doen.
Bedrijfsnaam / instelling / persoon: Kleinkunstig
Onderwijsbevoegdheid: VO
Bedrijfsactiviteiten: Kleinkunstig is een aanbieder in workshops en voorstellingen voor het voortgezet onderwijs. Wij werken met een team van jonge mensen elke dag aan de realisatie van uw evenement. Met onze workshopdocenten willen wij deelnemers uitdagen om hun eigen creativiteit te gebruiken.Wij geloven dat jongeren een bron van creativiteit zijn. Wij willen dat jongeren bewust worden van hun eigen waarde en kwaliteiten door creatief bezig te zijn.
Adres: Esdoornstraat 3
Postcode: 8021 WB
Plaats: Zwolle
Telefoonnummer: 038-4549911
E-mail: anneke@kleinkunstig.nl
Website: http://www.kleinkunstig.nl

Leeftijdsgroep

  • VMBO leerjaar 1-2
  • HAVO leerjaar 1-2
  • VWO/Gymnasium leerjaar 1-2

Ruimte

Discipline

  • Theater

Kosten

  • Voor meer info kunt u terecht op onze website; www.kleinkunstig.nl

Maximaal aantal leerlingen

  • 150 leerlingen

Tijdsinvestering

  • 45 minuten

Benodigde materialen


Terug naar het overzicht