Kleuterdansdag KUNST

Stichting Eye-Wash Productions

Omschrijving: Speciaal voor grote basisscholen, waar het totale aantal leerlingen te groot is om een dansdag met de hele school uit te voeren, ontwikkelde Eye-Wash Productions de kleuterdansdag KUNST!. Deze dansdag is opgezet volgens het format van De school viert feest en kan uitgevoerd worden met minimaal vier kleutergroepen. De voorstelling bestaat uit dansen die elk een kunstvorm vertegenwoordigen en past daardoor prima bij allerlei projecten. In de voorstelling komen een dirigent en de muzikanten, de schrijvers, de dansers en de schilders voorbij.
Doelstelling: Tijdens de dansworkshops staat dansplezier natuurlijk voorop. Maar daarnaast wordt er ook echt toegewerkt naar de eindpresentatie.
Bedrijfsnaam / instelling / persoon: Stichting Eye-Wash Productions
Onderwijsbevoegdheid: ja, PO en VO
Bedrijfsactiviteiten: Stichting Eye-Wash Productions bestaat uit een team van experts met een gezamenlijke passie: DANS! Deze passie vormt het uitgangspunt voor al haar activiteiten. Naast het maken van eigen (multimediale) dansproducties zet ze zich in om anderen van dienst te zijn met haar brede kennis en ruime ervaring. Artistieke kwaliteit gaar daarbij altijd samen met een uitstekende organisatie. Eye- Wash Productions wil zich ook inzetten om iedereen dans te laten ervaren. Vanuit die gedachte ontwikkelt zij op eigen initiatief en in opdracht van anderen educatieprojecten voor basisscholen en voor het voortgezet onderwijs.
Adres: 't Geluk 2
Postcode: 5662 HV
Plaats: Geldrop
Telefoonnummer: 0407113029
E-mail: info@eyewash.nl
Website: http://www.eyewash.nl
Educatief materiaal: Download hier het educatief materiaal

Leeftijdsgroep

  • Groep 1
  • Groep 2

Ruimte

  • 2 (dans-)lokalen en presentatietuimte

Discipline

  • Dans

Kosten

  • € 595,- excl. reiskosten

Maximaal aantal leerlingen

  • 100

Tijdsinvestering

  • 10-20 uur

Benodigde materialen

  • afhankelijk van de opzet van de dag. Werkboek en materialenlijst worden aangeleverd.

Terug naar het overzicht