Beleef de Kinderboekenweek met de Vlinderfabriek

    ‘Raar maar Waar

    Oktober lijkt nog ver weg … maar de Vlinderfabriek staat paraat om ook van de 61e Kinderboekenweek  een groot feest te maken, met een theateraanbod voor iedereen vanaf 4 jaar! Deze keer duiken we onder in natuur, wetenschap en techniek. 

    Vanuit het motto ‘Raar maar Waar’ en bijpassende jeugdliteratuur bieden we een interactief theateravontuur dat begint met een kort voorstellingsmoment of een fragment uit een boek. Daarna gaan de kinderen zelf aan de slag; ze worden verhalen-verzinners, toneelspelers en beleven samen met de acteurs van de Vlinderfabriek een feestelijk en theatraal avontuur.  

    De Vlinderfabriek heeft voor iedere bouw een theaterworkshop ontwikkeld die aansluit bij de belevingswereld van de doelgroep. ‘Proefkonijnen’ is een workshop of liever een fantasievolle ontdekkingsreis van 45 minuten voor de groepen 1 & 2. Voor de middenbouw zijn er dit jaar 2 workshops van 60 minuten; ‘Missie Volbracht’ een theateravontuur op onbekende planeten & ‘Vliegles’ in deze workshop leren de leerlingen vliegen niet alleen in beweging maar ook beeldend! In de workshop ‘illusie’, voor de groepen 6, 7 & 8, blijkt dat niets is wat het lijkt op de spelvloer en worden trucjes en geheimen prijsgegeven – duur 60 minuten. 

    De Vlinderfabriek biedt de workshops aan in september en oktober 2015. Wilt u verzekerd zijn van een project op uw school tijdens de Kinderboekenweek van 7 t/m 18 oktober, neem dan zo snel mogelijk contact op!  De Vlinderfabriek is een initiatief op gebied van Jeugdtheatereducatie waar expertise en kwaliteit in aanbod en uitvoer samen komen. Zij laten kinderen en jongeren het creatieve en grenzeloze van theater ontdekken door middel van theaterprojecten en lessen op maat. Het aanbod bestaat uit grote en kleine avonturen die gaan over ontplooiing van creativiteit, experimenteren, ervaren en beleven. Voor meer informatie, reacties op ons aanbod of een projectaanvraag op maat, kunt u vrijblijvend contact opnemen via: info@vlinderfabriek.nl of 06-28319135.