Gratis Schoolmusical Ik zie ik zie wat jij niet ziet

  Al gehoord over de nieuwe schoolmusical 'Ik zie ik zie wat jij niet ziet'? Vanaf nu is deze voor alle scholen gratis beschikbaar!

  Het verhaal
  Weet je wat het is? Jeroen heeft een hele levendige fantasie. Eigenlijk vindt iedereen in de klas hem maar raar. En misschien vindt Jeroen dat ook wel over zichzelf. Dan, op een dag, gaat de school naar het museum.
  Daar gebeurt iets dat niemand had verwacht. Uit allerlei schilderijen stappen plotseling figuren. Een Koning van Spanje, een Kater, een Klagende Kluizenaar en een Bolhoofdtovenaar. Ze worden achterna gezeten – zo zeggen ze – door Pierlala en de Dikke Draak. Jeroen moet ze redden. Maar hij is tot nu toe nooit een held geweest… Kan hij dat nu op slag worden? En krijgt hij hulp van zijn klas? En van die rare meester Schaar die een beetje verliefd is op juf Vingerhoed.
  "Ik zie ik zie wat jij niet ziet” is een spannend avontuur over fantasie en hoe de wereld er uit kan zien als je d’r net iets anders naar kijkt.

  De schoolmusical
  De musical 'Ik zie ik zie wat jij niet ziet' maakt deel uit van de ruim 90 evenementen die de Stichting Jheronimus Bosch 500 organiseert om de kunstenaar Jeroen Bosch, wiens sterfjaar in 2016 wordt herdacht, te eren. Jheronimus Bosch geldt als een van de vijf belangrijkste schilders van Nederlandse bodem. Zijn werk geeft niet alleen een beeld van zijn tijd maar ook van visioenen en angsten, die niet alleen van gisteren zijn maar ook van vandaag.

  Gratis bestellen
  Wil je meer informatie over deze musical of hem bestellen? Kijk dan op www.ikziewatjijnietziet.nl