Beleef de Kinderboekenweek met de Vlinderfabriek!

  ‘Feest’

  De Vlinderfabriek presenteert tijdens de 60e Kinderboekenweek een feestprogramma en iedereen mag mee doen! Voor iedere bouw hebben we een actieve theaterworkshop op maat vol fantasie, samenspel en doen alsof.
  Uitgangspunt is het thema van de Kinderboekenweek; 'Feest'.
   
  Zoals u van hen gewend bent bieden zij een interactief theateravontuur wat begint met een kort voorstellingsmoment of een fragment uit een boek. Daarna gaan de kinderen zelf aan de slag als verhalen-verzinners en toneelspelers.
   
  Voor groep 1 & 2 hebben ze ‘Daar gaat de taart’ ontwikkeld, een workshop van 45 minuten vol taart, feestkriebels en net alsof cadeautjes. ‘Het Feestvarken’ is een workshop van 60 minuten voor de groepen 3, 4 & 5 waar de leerlingen een feestje maken vanuit fantasie en met feesthoedjes. In de workshop ‘De Feestallergie’ assisteren de leerlingen van de bovenbouw, schrijfster Simone Bavarois om een feestelijke uitnodiging zonder obstakels aan te gaan – duur 60 minuten.
   
  De workshops worden per klas op school gegeven, door 2 theaterdocenten van de Vlinderfabriek. De leerlingen en de leerkracht hebben tijdens de workshop een actieve rol. Uiteraard is het mogelijk verschillende workshops te combineren.
  De workshops worden in september en oktober 2014 aangeboden. Wanneer u verzekerd wilt zijn dat de Vlinderfabriek tijdens de Kinderboekenweek bij u op school komt, neem dan snel contact op via: info@vlinderfabriek.nl of 06-28319135.