Miniconferentie over schrijfdidactiek

  Ter gelegenheid van het verschijnen van het nieuwe boek 'Iedereen kan leren schrijven' van Suzanne van Norden organiseert de Stichting Taalvorming een miniconferentie over schrijfdidactiek op de basisschool.

  Op deze conferentie wordt het boek gepresenteerd, gaan deelnemers met elkaar in gesprek rondom fragmenten uit het boek en geeft Kees de Glopper (Hoogleraar Taalbeheersing van het Nederlands aan de Faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen) zijn reactie op het boek.

  De conferentie is bedoeld voor iedereen die bezig is met de verbetering van het schrijfonderwijs, van leerkrachten tot wetenschappers. Het doel is bereikt als een interessante uitwisseling van ervaringen plaatsvindt, als iedereen nieuwsgierig is naar het boek en zin heeft om met schrijfonderwijs aan de gang te gaan.

  Vrijdag 21 maart 2014, 14.00 tot 17.30 uur
  Locatie: Marnix Academie, Utrecht
  Deelname: €70 p.p., inclusief het boek.
   
  Aantal deelnemers is beperkt tot 100. U kunt zich inschrijven door een mail te sturen naar info@taalvorming.nl met vermelding van uw naam en eventuele functie. We plaatsen mensen in volgorde van aanmelding.