Deskundigheidsbevordering leerkrachten basisonderwijs

  Omdat de eerste deskundigheidsbevorderingsworkshop van SNENS in oktober 2013 erg positief werd ontvangen, hebben ze de komende maanden opnieuw een aantal workshops voor leerkrachten en andere professionals uit het onderwijs ingepland.
   
  19 maart: Doe-het-zelf Toolbox - voor creativiteit in de klas (multidisciplinair)
  Tijdens deze praktische workshop gaan de deelnemers in kleine groepjes aan de slag met creativiteitsontwikkeling. We gebruiken de Doe-het-zelf Toolbox voor diverse inspirerende opdrachten om te ervaren hoe 'makkelijk' het is om dit zelf te doen met de leerlingen. Je hoeft geen specifieke technieken te kennen of kunstzinnige vaardigheden te beheersen om toch creativiteit in je les te brengen. Iedereen kan meteen de volgende dag al zelf zo'n toolbox maken en gebruiken. Bovendien ontvang je achteraf een pdf met verschillende lessuggesties.
   
  Agenda
  16 april: Het is de kunst om niet te knutselen (beeldende kunst)
  14 mei: Theater hoeft geen drama te zijn! (theater & spel)
  18 juni: Meer met Nieuwe Media! (fotografie & film)
   
  Duur: van 13.30 - 16.00 uur
  Waar: Atelier van SNENS - Oerlesestraat 89a in Tilburg
  Voor wie: leerkrachten en andere professionals basisonderwijs
  Door wie: gastdocent van SNENS
  Kosten: waardebepaling achteraf*
   
  Aanmelden
  Aanmelden kan tot uiterlijk 5 dagen vooraf - VOL = VOL.
  Stuur een mail aan sanne@snens.nl met daarin de naam van de workshop waarvoor je je wilt inschrijven, je naam, functie, school en adresgegevens t.b.v. factuur.
   
  Heb je interesse in een van de workshops, maar kun je niet op de genoemde datum? Laat het ze weten. Bij voldoende animo prikken ze een nieuwe datum. Of wil je deze workshop voor je eigen team op je eigen school? Ook dan horen ze het graag.
   
  * Waardebepaling achteraf (wba) is een andere manier van kijken naar waarde en waardetransacties. Het basisidee is dat jij als klant/ontvanger mag bepalen wat de workshop jou waard is. Als je deelneemt aan deze workshop, betaal je dus geen inschrijfgeld vooraf. Je komt, je doet mee, je ervaart wat de workshop waardevol voor je maakt: de tips die je krijgt, de andere kijk op creativiteit in de klas. Na de workshop bepaal je wat je het waard vond (vraag eventueel vooraf bij je directie wat je maximaal mag uitgeven). Je vraagt dan om een factuur voor het bedrag dat je bepaald hebt en die sturen we je toe. Ter plekke contant betalen kan ook.