Gratis naar Cultuur en Onderwijs beurs!

  Het Ministerie van Onderwijs, de PO-raad en gemeenten tekenen een convenant om cultuuronderwijs in het PO te verbeteren. Uitstekende aanleiding om nu de Cultuur en Onderwijs Beurs te bezoeken! Met onderstaande code is uw entreebewijs gratis!
   
  CEOB is een bruisende, levendige beurs waar het ICC-ers / leerkrachten uit het basisonderwijs en de cultuuraanbieders elkaar ontmoeten. Kom ook, ontdek en doe inspiratie op! Mis het niet, de volgende editie is pas weer in 2016. 
   
  Programma
  Workshops, presentaties en inhoudelijke sessies van o.a. Plein C, Raad voor Cultuur, K&C, Rabo Kunstzone, Eye, Beats by Bach en vele anderen. Het programma wordt nog wekelijks aangevuld!
   
  Stands
  Zowel vertrouwde namen als nieuwe aanbieders op het gebied van cultuureducatie. Allen met een vernieuwd of gewijzigd aanbod op gebied van educatie. In begrippen: muziek, (kinder)theater, beeldende kunst, dans, cabaret, po√ęzie, film, foto etc.
   
  Voor wie?
  ICC-ers, leerkrachten die cultuuronderwijs geven, CKV docenten, educatie ambtenaren. De afgelopen edities merkten onze exposanten en wij als organisatie dat bezoekers vaak vele uren rondliepen op de CEOB. Maar de beurs leent zich natuurlijk ook prima voor een doelgericht bezoek aan enkele exposanten op het gebied dat uw belangstelling heeft!
   
  Waar en wanneer?
  22 en 23 januari 2014 in Hal 5 in Jaarbeurs Utrecht.
  Beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
   
  Ga naar www.ceob.nl en gebruik de code CEOB14MAIL.