Doe-het-zelf Toolbox voor creativiteit in de klas

  SNENS heeft speciaal voor leerkrachten uit het basisonderwijs een praktische deskundigheidsbevorderingsworkshop ontwikkeld: de Doe-het-zelf Toolbox voor creativiteit in de klas.

  Tijdens deze workshop gaan de deelnemers in kleine groepjes praktisch aan de slag met creativiteitsontwikkeling. We gebruiken de Doe-het-zelf Toolbox voor diverse inspirerende opdrachten om te ervaren hoe 'makkelijk' het is om dit zelf te doen met de leerlingen. Je hoeft geen specifieke technieken te kennen of kunstzinnige vaardigheden te beheersen om toch creativiteit in je les te brengen. Iedereen kan meteen de volgende dag al zelf zo'n toolbox maken en gebruiken. Bovendien ontvang je achteraf een pdf met verschillende lessuggesties.
   
  Wanneer: op woensdagmiddag 30 oktober a.s. van 13.30 - 16.00 uur
  Waar: Atelier van SNENS - Oerlesestraat 89a in Tilburg
  Voor wie: leerkrachten en andere professionals basisonderwijs
  Door wie: Nancy Swaanen
  Kosten: waardebepaling achteraf*
  Aanmelden kan tot 21 oktober a.s. VOL = VOL.
  Stuur een mail aan sanne@snens.nl met je naam, functie, school en adresgegevens t.b.v. factuur.

  Heb je interesse in deze workshop, maar kun je niet op deze datum? Laat het ons weten. Bij voldoende animo prikken ze een nieuwe datum. Of wil je deze workshop voor je eigen team op je eigen school? Ook dan horen ze het graag.
   
  * Waardebepaling achteraf (wba) is een andere manier van kijken naar waarde en waardetransacties. Het basisidee is dat jij als klant/ontvanger mag bepalen wat de workshop jou waard is. Als je deelneemt aan deze workshop, betaal je dus geen inschrijfgeld vooraf. Je komt, je doet mee, je ervaart wat de workshop waardevol voor je maakt: de tips die je krijgt, de andere kijk op creativiteit in de klas. Na de workshop bepaal je wat je het waard vond (vraag eventueel vooraf bij je directie wat je maximaal mag uitgeven). Je vraagt dan om een factuur voor het bedrag dat je bepaald hebt en die sturen we je toe. Ter plekke contant betalen kan ook.