Dag van de Cultuureducatie 2013

  Voor cultuur én onderwijs 
  Dinsdag 5 november 2013, 9.30-17.30 uur, De Meervaart te Amsterdam, € 95,00 

  Thema creativiteitsontwikkeling
  Centraal staat het thema creativiteitsontwikkeling van kinderen tussen 4 en 12 jaar oud. Iedere spreker zal vanuit zijn of haar expertise toelichten welke bijdrage cultuureducatie kan leveren aan het ontwikkelen van creatieve vaardigheden.

  Op het programma staan drie plenaire lezingen en diverse verrassingsacts. Daarnaast kunt u voor de ochtend en voor de middag een keuze maken uit elf deelsessies. Er zijn zowel actieve workshops als interessante presentaties.

  Meer informatie over het thema creativiteitsontwikkeling vindt u binnenkort in het webdossier op de website van het LKCA.

  Voor wie?
  De Dag van de Cultuureducatie is interessant voor educatoren van culturele instellingen én voor cultuurcoƶrdinatoren (icc'ers) en cultuurcoaches die werkzaam zijn in het basisonderwijs.

  Inschrijven
  Inschrijven kan tot uiterlijk maandagmiddag 28 oktober 18.00 uur. Als de dag voor die tijd is volgeboekt, sluit de inschrijving eerder.

  Afmelden
  Na inschrijving is het tot vrijdag 25 oktober 17.00 uur mogelijk zonder kosten af te melden. Bij afmelding na dit tijdstip wordt het hele bedrag in rekening gebracht. Het is toegestaan een vervanger te sturen.