Gratis naar Cultuur en Onderwijs Beurs + overige acties

    Op 30 en 31 januari vindt de Cultuur en Onderwijs Beurs plaats in  Ahoy te Rotterdam. Er zijn doorlopend presentaties, workshops en optredens in de speciale workshopruimtes en theaters. De CEOB heeft een speciale actie voor alle cultuurcoƶrdinatoren die werkzaam zijn in het onderwijs: je kunt namelijk gratis naar de beurs.

    Maak daarnaast kans op een waardebon van vijfhonderd Euro aan Kleinkunstig-Cultuurbudget door je collega's uit te nodigen voor de CEOB. Je maakt kans  door je in te schrijven voor de CEOB en daarna de CEOB te volgen op twitter of hen 'leuk te vinden' op facebook. De waardebon wordt verloot onder de op de beurs ingeleverde e-tickets. De waardebon wordt je aangeboden door Kleinkunstig. Zij zijn aanbieder van Cultuurdagen, workshopsen (thema)voorstellingen

    > Kaarten kosten normaal gesproken € 12,50. Maar met de  actiecode ckvceob2013 ontvang je de kaarten helemaal gratis! Bestel je kaarten via deze link.

    > Uniek is dit jaar een samenwerking met de NS en de CJP. Daardoor je met een dagkaart naar de beurs toe. Een dagkaart kost € 18,-. Indien je school aangesloten is bij de Cultuurkaart van het CJP, krijg je nog een extra korting van € 2,- op de dagkaart en kost deze slechts € 16,-. Bestel je kaarten via deze link.