Slagwerkworkshops door Lucifers Slagwerk

  Lucifers Slagwerk is speciaal gericht op slagwerkworkshops en -voorstellingen door heel Nederland voor jong en oud. Ze hebben speciale worskhops voor het basis- en middelbaar onderwijs. Het zijn geen standaard drumworkshop maar ze voeren dit uit met een boodschap.

  "Lucifers Slagwerk combineert het oergevoel van slagwerk met actuele onderwerpen uit de hedendaagse maatschappij."

  De workshops zijn in te delen in de categorieën: communicatie, educatie, animatie en acceleratie en ze onderscheiden zich door hedendaagse onderwerpen die spelen in het onderwijs te verwerken in de workshops.
  Daarnaast combineren ze de akoestische drums met een rijk scala aan elektronische instrumenten als drumcomputers, samplers en octapads waardoor de beatcreate-, socialmedia- en drumfitnessworkshops een extra boost krijgen.
  Het gegeven dat ze met 2 workshopleiders werken zorgt ervoor dat ze ook grote groepen aankunnen en dat draagt er aan bij dat niemand nog een seconde stil kan blijven staan. Uiteraard is het mogelijk een thema te verwerken in de workshops.

  Shows
  Naast de workshops treden ze ook op met twee Lucifers-projecten: het "Slagwerkersduo Heethoofden" dat met veel elektronica een spetterende drumshow geeft op feesten en evenementen; en "De Slagwerkersbende", een drumline geïnspireerd door westerse pop- en elektronische muziek, wat uitmondt in dikke beats en moddervette grooves.

  Prijsindicatie
  Wanneer je Lucifers Slagwerk inhuurt voor een leuke slagwerkdag is het starttarief voor het onderwijs 300,- voor 2 uur muziek. Hierna komt er 100,- per uur bij exclusief eventuele reiskosten en btw. Veelal is het gebruikelijk om te bekijken hoeveel klassen en uren het gaat en hier dan een totaalprijs van te maken. Zij denken graag met u mee.

  Meer informatie
  Kijk voor meer informatie op www.lucifersslagwerk.nl