IVO - Inspiratie voor onderwijs

  Ook wel eens het gevoel dat methoden je dag bepalen, het lesrooster zijn scherpe tanden laat zien of de creatieve geest niet thuis geeft? Dan is IVO iets voor jou...

  IVO staat namelijk voor Inspiratie Voor Onderwijs en biedt diverse lesideeën die goed inzetbaar zijn in de dagelijkse onderwijspraktijk.

  Zeer verrassende wiskundige spelletjes, pittige stelopdrachten, interessante discussielessen, vernieuwende creatieve opdrachten, zinvolle tussendoortjes... IVO geeft een veelzijdig en smaakmakend aanbod. Inmiddels staan er ruim 60 lesideeën op IVO en zullen er nieuwe bij komen.
  Elk lesidee is voorzien van een pictogram, zodat te zien is voor welke groep het idee geschikt is, gerekend vanaf groep 3.

  Uniek aan IVO is dat de ideeën rechtstreeks uit de praktijk komen. De aanvullende materialen kun je gratis kunt downloaden en zorgen dat je meteen aan de slag kunt. Gegarandeerd een succesvolle les!

  Zoeken naar lesideeën in de catagoriën Taal & Communicatie, Rekenen & Wiskunde, Expressie, Wereldoriëntatie, Sport & Spel en Onderwijs & Reflectie? Klik hier