Nieuwe website UITpunt Oosterhout online

  De website van UITpunt Oosterhout is totaal vernieuwd. Achter de schermen is er maanden hard aan gewerkt en vanaf nu kun je het resultaat zien. De inhoud is hetzelfde, de vormgeving is totaal anders. Een website vol met informatie over evenementen, cultuur en cursussen, met een agenda waarin alles staat wat er te doen is in Oosterhout en via welke je kaartjes kunt kopen voor uitjes. Kijk snel op www.uitinoosterhout.nl

  De website heeft een volledig nieuwe uitstraling gekregen. De vormgeving is totaal veranderd en is overzichtelijk, fris en modern. Daarnaast is ook de indeling aangepast, maar de inhoud is hetzelfde gebleven. En zoals iedere website tegenwoordig zijn social media geïntegreerd in de website waardoor je alle informatie kunt delen via bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Met deze nieuwe site hopen we je ook in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn.

  Nog in ontwikkeling
  Een nieuwe site is voor iedereen wennen, zeker ook voor ons. De basis van deze nieuwe website staat, maar de inhoud is nog in ontwikkeling. We zijn achter de schermen druk bezig om alle informatie te plaatsen.
  De website uitinoosterhout.nl is een subsite van de provinciale website UitinBrabant.nl en wordt daarmee ondersteund door Vrijetijdshuis Brabant en Cubiss.

  Opmerkingen of aanvullingen
  Heb je opmerkingen over de nieuwe website? Staat jouw evenement nog niet in de agenda? Mis je informatie op de website die je wel zou verwachten? Laat het weten! Alle suggesties en aanvullingen zijn van harte welkom via uitpunt@theek5.nl.

  Dus: wil je weten wat er allemaal te doen is of heb je zin in om een cursus te gaan volgen? Kijk op www.uitinoosterhout.nl.

  cash loans in one hourpayday loan in a hour