Culturele Onderwijstentoonstelling - 25 januari 2012 - Ede

  De Culturele onderwijstentoonstelling (COT) is inmiddels een begrip in onderwijsland: het enige evenement voor cultuurcoördinatoren uit het hele land. Eén maal per twee jaar is de COT dé plek voor inspiratie en kennis, en natuurlijk om te netwerken. Dit jaar met een bijzonder thema: CREATIVITEIT.

  Na succesvolle edities in 2008 en 2010 hebben ze gekozen voor een grotere locatie met ruimte voor meer bezoekers en een uitgebreider programma.

  Wat kun je verwachten op de COT?
  • Een gevarieerd programma met workshops, lezingen en praktijkvoorbeelden
  • Een informatiemarkt met stands van toonaangevende en unieke exposanten
  • Trainers en experts die je vragen kunnen beantwoorden
  • Volop ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten
  Kortom: Een verzorgde en volledige dag speciaal voor cultuurcoördinatoren!

  Programma-onderdelen
  Er zijn drie typen programmaonderdelen waaruit bezoekers kunnen kiezen: lezingen, workshops en good practices. Voor de workshops zijn de plaatsen beperkt, dus als je je nog niet hebt aangemeld, wees er dan snel bij!

  In de workshops staat het oefenen en aanleren van vaardigheden voorop. Je werkt aan je competenties als cultuurcoördinator of aan je kunstzinnige en didactische vaardigheden.

  Tijdens good practices krijg je mooie lesvoorbeelden, uitwisseling van ervaringen en concrete tips.

  Lezingen zijn sessies waarin theorie en kennis over cultuureducatie centraal staan. Sessies dus waarin je vooral kunt luisteren naar en leren van experts op allerlei gebied.

  Voor het programma, aanmelden en meer informatie over de Culturele Onderwijstentoonstelling klik hier.cash loans in one hourpayday loan in a hour