Wagenspel - Niemand is een aap

  Op vrijdag 30 september speelt de voorstelling Niemand is een aap op de Markt in Oosterhout. Niemand is een aap is een verhaal over twee broers. Ze heten allebei broer. Ze lijken op elkaar en toch zijn ze helemaal anders. Ze houden van elkaar en toch gaat het mis. Wagenspel is bedoeld voor iedereen vanaf 7 jaar. In samenwerking met Clip Oosterhout vinden er ook een aantal schoolvoorstellingen plaats.

  Mobiel theater
  Wagenspel is een speels eerbetoon aan het toneel. Met zijn eigen gebouwde mobiele theater reist Artemis door de provincie om midden in een woonwijk of op een dorpsplein neer te strijken. In hun vertrouwde omgeving maken kinderen en volwassenen kennis met de wereld van theater en presenteert Artemis ze een mooi verhaal, boeiend gespeeld en vormgegeven, kleinschalig en intiem. Komt dat zien!

  Het verhaal
  De oudste heeft alles wat de jongste niet heeft. Hij kan ook alles wat de jongste niet kan. Maar juist hij is jaloers. Ziekelijk jaloers. En hoe meer hij van dat nare gevoel probeert af te komen, hoe erger het wordt. Dan loopt het verschrikkelijk uit de hand en staat de oudste broer er onverwacht helemaal alleen voor. Hoe kan hij dit ooit weer goedmaken? Hij baant zich een weg door de wereld, door bossen en velden, langs eindeloze wegen, boerderijen en kantoren, bankgebouwen, treinstations...Niemand mag ooit te weten komen dat hij een broer was. Dat hij een broer had. Niemand.

  Kaarten
  Kaarten kosten € 8,00, kinderen tussen 7 en 12 jaar krijgen € 2,00 korting. Kaarten kunnen worden gekocht op www.uitinoosterhout.nl en bij de bibliotheekvestigingen van Theek 5.