Basiscursus gitaar voor docenten

  Een basiscursus gitaar voor leerkrachten van basisscholen om liedjes te spelen op school tijdens sinterklaas en kerst of op schoolkamp.

  De lessen worden gegeven door Ron van Beijnen, eigenaar en docent gitaar van Music’scool Waalwijk. Regelmatig word hij gevraagd om op diverse basisscholen met zijn gitaar bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerstliedjes te komen spelen, een koortje te begeleiden of gezellig met de kids wat liedjes te spelen op een schoolactiviteit of kamp.Bij voldoende belangstelling wordt er ook dit jaar een gitaarcursus die er in de eerste plaats op gericht is leerkrachten voor de volgende Sinterklaas en Kerstviering zover te krijgen dat zij zelf de kinderen kunnen begeleiden.
  Ook moderne liedjes en de bekende "kampvuurliedjes” komen aan bod. Denk er ook aan hoe leuk het is om een schoolkamp of musicals met gitaarspel op te vrolijken.

  Aanmelden
  Bij ee groep van minimaal 5 cursisten wordt er gestart met de cursus. In overleg wordt dan gekeken wat de beste tijd is. De les zal 1 uur duren en lesmateriaal is aanwezig. Ook kunnen eigen liedjes ingebracht worden. Het lespakket bevat 20 lessen gespreid over een afgesproken periode. Wil je deelnemen stuur dan het bijgevoegde inschrijfformulier volledig ingevuld op. Voor meer informatie kun je bellen met 0416 - 339108 (Ron)
  of mailen naar ron@musicscool.nl.